Of Kaymakamı Eren Arslan, eski İl Genel Meclisi üyelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı birer teşekkür plaketi sundu.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende Ahmet Çapoğlu, Halim Kaya, ve Dursun Yüksel’e vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür eden Kaymakam Arslan: “6360 sayılı kanun ile Trabzon’un Büyükşehir kapsamına alınmasının ardından İl Özel İdareleri ve Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin varlıkları fiilen sona ermiş oldu. Bu kapsamda il genel meclisi üyelikleri de sona eren arkadaşlarımızla birlikte köylerimizin sorunlarını çözme noktasında güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Kendilerine vermiş oldukları mesaiden ve emekten dolayı şükranlarımı sunuyorum.Bundan sonra ki yaşantılarında aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum” dedi.

Kaymakam beye nazik davranışından dolayı teşekkürlerini sunan eski meclis üyeleri, köylerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm Kaymakamlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza buradan şükranlarımızı sunuyoruz dediler.