Bu kapsamda Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan; İş-Kur, hizmet alımı ve okullarda görev yapılan yardımcı personele yemek programı düzenledi. Of Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul müdürleri, müdür yardımcıları, 150 yardımcı personel olmak üzere toplam 200 kişi katıldı.   

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yemekte bir selamlama konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında; ”Öncelikli olarak programımızda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Of Kaymakamımıza ve Sayın Of Belediye Başkanımıza ve bu zor şartlarda davetimize katılan personelimize teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte bir aileyiz.  Sizler bizim yardımcı personelimiz olarak çok önemlisiniz. Okulun ısınmasından, temizliğinden, eğitime fiziki olarak hazırlanmasından tutun da öğrencilere ve okula gelen misafirleri karşılamaya kadar her şeyinde etkilisiniz. Sizlerin çalışmanız ve öğrencilere karşı tutumlarınız okulun imajında son derece önemli etkiye sahiptir.

Yapacağınız güzel hizmetlerle insanların gönüllerinde önemli yer edineceksiniz. Örneğin bizim lise yıllarımızda hizmetli olarak çalışan Şükrü amcalarımız, Selahattin amcalarımız vardı. Onların hizmetlerini ve bize davranışlarınızı hala hayırla yad ediyoruz. Sizler de yapacağınız hizmetlerle insanların gönüllerinde yer edinebilirsiniz. Başarının yolu karşılıklı anlayıştan geçer. Karşılıklı anlayış içinde, görev bilinciyle çalışırsak hep birlikte ülkemizin eğitiminin yükselmesine katkı sağlamış oluruz. Sizlerle bu anlayış içerisinde zaman zaman bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Sizlerin kurumlarımızda görevlendirilmesini sağlayan Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza ve İş Kur Müdürlüğümüze de bir teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.