OFSPOR ÇALIŞIYOR

Ofspor Genel Sekreteri Mustafa Şen , takımı lige hazırlama çalışmalarının ilk etabının Of ta sürdüğünü  söyledi.
Spor Toto 2.Ligde mücadele edecek olan Ofspor lig öncesi çalışmalarını kendi tesislerinde günde çift idmanla sürdürüyor.

14 TEMMUZ DA BAŞLADIK

Ofspor Genel Sekreteri Mustafa Şen , geçen yılki kadrolarını büyük ölçüde koruduklarını belirterek:” 28 futbolcu ile 14 Temmuz da başladıkları sezon öncesi çalışmalarımızı günde çift idmanla sürdürüyoruz. Ağustos başında Erzurum da 2 kamp dönemimize kadar Of ta çalışacağız” dedi.

“GEÇEN YILKİ KADROMUZU BÜYÜK ÖLÇÜDE KORUDUK”

Geçen yılki kadrolarını büyük ölçüde koruduklarını söyleyen Genel Sekreter Şen,  8 yeni futbolcuyu renklerine kattıklarını , 6 futbolcu ile de yollarını ayırdıklarını ifade etti.
Genel Sekreter Mustafa şen , Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını da sürdüreceklerini işarret ederek :” Osmanlıspor dan Oğuz Yıldırım, Adliyespor dan Canberk Özçakır, Sultanbeylispor dan Tayfun, Adanaspor dan Atakan Ekrek, Trabzonspor dan Emre Aydın, Silivrispor dan Yunus Emre Kırdal, Trabzonspor u19 dan Talha ve Muhammet Emin ile anlaştık ve renklerimize kattık.
Oyuncularımız Rasimcan 1461, Zafer Çuvalcı Kartalspor, Mustafa Kaya Serbest, Oğuzhan Palaz Manisa , Kaleci Ayhan, ve Kerem ile de yollarımızı ayırdık “ dedi. Halil BAYRAM