Of Belediyesi Kültür Merkezi'nde Of Belediyesinin katkılarıyla, Yel Değirmeni oyuncuları tarafından sahnelenen "Garfield Trafikte" isimli oyunda çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Gündüz saatlerinde öğrencilere sunulan "Garfield Trafikte" isimli çocuk oyunu çocukların bildikleri trafik kurallarını Garfield’in de tembelliğinden yola çıkarak çocukların ona öğretmelerini sağladı. Çocuklarında oyuna katılımıyla interaktif bir oyun haline gelen Garfield, dansları ve müzikleriyle çocukların unutamayacakları bir eğlence haline geldi. Müzikal, eğitsel yönü olan oyun büyük beğeni topladı.

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, onları tiyatro sanatı ile buluşturmak amacıyla tiyatro ekibini Of’a davet ettiklerini söyleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Belediye olarak birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz kültürel faaliyetler anlamında ilkleri yapmaya çalışıyoruz. Bu etkinlikle 10-16 Mayıs tarihleri arası kutlanan Engelliler Haftası münasebetiyle Rehabilitasyon merkezlerimiz ile birlikte engelli çocuklarımıza moral etkinliği düzenleyerek onların farkında olunduklarını hissettirmeye çalıştık. İstanbul Rağmen Tiyatrosu Yel Değirmeni Oyuncuları işbirliği ile sergilenen 'Garfield Trafikte' isimli oyununu burada ilkokul öğrencilerimizde buluşturduk. Çocuklarımızın keyifle izlediği, mutlu olduğu bu tür etkinlikler artarak devam edecek. Ben İstanbul Rağmen Tiyatro Oyun ekibine, öğrencilerimize ve öğretmenlerine şükranlarımı sunuyor, esenlikler diliyorum" şeklinde konuştu.