Of Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan “Türk Halk Müziği Korosu” kursunda eğitim gören Öğretmen, memur, işçi ve esnaftan oluşan koro, davetlilere müzik ziyafeti sundu.

Of Kaymakamı Eren Arslan’ın önerisi ile Of Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan “Türk Halk Müziği Korosu” kursunda eğitim gören kursiyerler, düzenlenen Müzik Gecesinde davetlilere müzik ziyafeti sundular.

Aralarında öğretmen, esnaf, işçi ve memurların da bulunduğu koro, Müzik Öğretmeni Halil Yavuz yönetiminde yıl boyunca alıkları eğitimlerle öğrendikleri halk türkülerini seslendirdikleri gecede Of Kaymakamı Eren Arslan da sahne aldı.

Gecenin sonunda sahneye çıkan Kaymakam Arslan, “İndim Çayır Biçmeye” adlı Artvin yöresine ait türküyü seslendirdi. Davetlilerden büyük alkış alan Kaymakam Arslan; “Bizlere bu güzel geceyi yaşatan koromuzu ve onlara kurs veren Halil Yavuz hocamızı tebrik ediyorum. Güzel bir ekip kurmuşlar. Bizlere güzel bir gece yaşattılar. Bu güzel etkinliklerin daha sık tekrarlanmasının güzel olacağını düşünüyorum. Geceye katılan ve büyük bir keyifle dinleyen davetlilere de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Geceye olan ilgi nedeniyle katılımcılara teşekkür eden Müzik Öğretmeni Halil Yavuz; “Bu katılım bizlere gösteriyor ki bu tarz etkinlikleri daha sık aralıklarla tekrarlamamız gerekiyor. Öğretmenlerimizle, esnafımızla ve memurlarımızla güzel bir koro kurduk. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlere daha keyifli programlar düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Geceye Of Kaymakamı Eren Arslan ve Eşi Sermin Arslan, Hayrat Kaymakamı Tuğba Genç, Of Belediyesi Eski Başkanlarından Semahat Sarıalioğlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Gündüz, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, ve Şube Müdürleri, Çamlı Çay Fabrikası Müdürü Yaşar Çakıroğlu, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, , Of Vakfı Başkanı Turgay Sarıalioğlu, Esnaf Odası Başkanı Y.Attila Sarıalioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu,  Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.