Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Temel Rıza Kofoğlu, Müdür Yardımcısı Tuna Çakır ve Muhasebe Öğretmeni, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun eşi Fatma Nur Sarıalioğlu, 24 Kasım öğretmenler günü vesilesiyle Başkan Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret ederek, çiçek takdim ettiler.

ÖĞRETMEN, GEÇMİŞİN ÖĞRETİCİSİ; GELECEĞİN KURUCUSUDUR

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun, tüm öğretmenlerin gününü kutladığını kaydederek, "Öğretmenlik güzel meslektir. Melek mesleğidir, Peygamberimizin mesleğidir. Peygamberimizin hocası Cebrail (a.s). Bu ümmetin hocası da Peygamberimizdir" dedi. 

Başkan Sarıalioğlu gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, "Bütün çabamız geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, geleceğe en iyi koşullarda, en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamak. Bizler bunun için çalışıyoruz. Eğitimde kalite ve başarı çıtasının yükselmesi için bütün kurumlar ile birlikte, uyumlu bir çalışma içindeyiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bizleri ziyaret eden değerli eşim Fatma Nur Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu, Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürümüz Temel Rıza Kofoğlu ve Müdür Yardımcımız Tuna Çakır'a teşekkür ediyorum. Eğitimcilerin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu vesile ile bilgi, tecrübe ve donanımlarıyla geleceğimizi inşa edecek nesilleri yetiştiren, yavrularımız için her türlü fedakârlığı gösteren, topluma örnek ve önder olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Müdür Kabahasanoğlu ise yaptığı açıklamada, "Öğretmenlere, öğrencilere ve eğitime verilen destekten çok memnunuz. Sizin gibi eğitimci bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz içinde çok şanslıyız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Sarıalioğlu, Öğretmenler Günü'nü kutlayan tertip komitesine, günün anısına bir buket çiçek taktım etti.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.