Aydınlıkevler Mahallesi Muhtar Adayı Oktay Turan çalışmalarını sürdürüyor. Her akşam kapı kapı gezerek seçmenleriyle bir araya geliyor, destek istiyor.
TEK BAŞIMA KARAR VERMEDİM
Oktay Turan muhtar adaylığıyla ilgili şunları söyledi: “Aydınlıklar Mahallesi’nde doğdum. Çocukluğumun gençliğimin geçtiği mahalleme hizmet için şimdi de muhtar adayı oldum. Bu kararı tek başıma vermedim. Çok değerli arkadaşlarım ve mahallemizdeki kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız ile birlikte bu kararı verdim. 
ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ
20 yıldır belediye personeli olarak görev yapıyorum. Mahallemin sorunlarını ve çözümlerini iyi biliyorum. Eğer mahalle halkının teveccühü ile birlikte seçilirsem, öncelik sırasına göre bu sorunları çözüme kavuşturacağım.
GÖREV YAPMIŞ TÜM MUHTALARIMIZ DEĞERLİDİR
Bugüne kadar mahallemize hizmet etmiş tüm muhtarlarımız değerlidir. Biz de seçilirsek yine onlarla beraber istişare halinde olacağız. Sadece onlarla değil mahallemizin ileri gelenleriyle Aydınlıkevler için neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. 
PROJELERİMİZ HAZIR
Projelerimiz noktasında birçok şey var. Bunları tek tek sıralayabiliriz. Ama en önemlileri mahallemize bir lise kazandırmak istiyoruz. Aynı zamanda ATM noktaları belirleyerek vatandaşımızın hizmetine sokmayı hedefliyoruz. Ayrıca gençlerimiz için okuma salonları, sportif faaliyetleri için halı saha yapmayı planlıyoruz. Kadınlarımız için çok önemli projelerimiz var. Yani bir çok alanda çalışmalarımız mevcut. İnşallah bunları tek tek hayata geçireceğiz.”