Giresun merkez Kemaliye köyünden 19 Mayıs kutlamalarını izlemek için tören alanına gelen 78 yaşındaki İfaket Kokal, etkinlikleri rahat izleyemediği için yetkililere sitem etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Giresun'da da törenlerle kutlandı. Giresun Valiliğinin önünde Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan tören, halk oyunları gösterileri ile devam etti.

Giresun merkez Kemaliye köyünden Bayram kutlamalarını izlemek için gelen 78 yaşındaki İfaket Kokal ise töreni rahat izleyemediği gerekçesiyle yetkililere sitem etti. Ölmeden bir tören daha izlemek istediğini söyleyen 78 yaşındaki İfaket Kokal, "Ölmeden bir daha bayramı göreyim dedim. Önce stadyuma gittim, sonra buraya vali beyimizin olduğu yere geldim ama bize bir yer göstermediler. Önümüz kapalı, hiçbir şey izleyemiyorum. Buraya geldik, bizim gibi yaşlılara bir hürmet göstermek lazım değil mi? Bize bir yer gösterip rahatça bayramı izlememizi sağlamaları gerekmez mi? Hiçbir şey göremiyoruz. Buraya geldik, yorulduk. Töreni izleyemeden buradan ayrılmak hiç iyi değil. Çok üzüldüm" dedi.