etullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Trabzon'a geldi. Oğlu Soner Halisdemir ile Trabzon'a gelen baba Halisdemir, ilk olarak Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u ziyaret etti. Halisdemir, buradan Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu ile geçtiğimiz günlerde Maçka ilçesi kırsalında PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan da eşlik etti.

VALİ YAVUZ'U DA ZİYARET ETTİ
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Trabzon'a gelen Hasan Hüseyin Halisdemir ile oğlu Soner Halisdemir, kendisini karşılayan OrtahisarKaymakamı Numan Hatipoğlu ile Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Vali Yücel Yavuz ile bir süre görüşen Halisdemir, ziyaretin anısına Vali Yavuz'a Türk bayrağı ile Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Baba Halisdemir ve oğlu daha sonra beraberindeki Ortahisar Kaymakamı Hatipoğlu ile Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün, Sukenarı Mahallesi'ndeki taziye evini ziyaret etti.

Ziyarete, Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ile AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur da katıldı.

Ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.