61SAAT HABER SERVİSİ

24 Haziran seçimleri öncesi Trabzon’da AK Parti Milletvekili aday aylığı başvuruları devam ediyor. 

Ömer Topaloğlu, AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. 

Başvurunun ardından açıklamalarda bulunan Topaloğlu şu ifadelere yer verdi;
         24 Haziran seçimlerinde AK Parti Trabzon Milletvekilliği Aday Adaylığı için müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bu vesile ile toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

                   Yaklaşık 35 yıldır Trabzon’umuzun Ortahisar İlçesi Sanayi Mahallesi’nde ticaret işiyle iştigal etmekteyim. Aynı şekilde bir o kadar yıl da kah aktif siyasette, kah sivil toplum örgütleri ve gönüllü kuruluşlarla da iç içeyim. Dolayısıyla 35 yıldır Trabzon’un tüm ilçeleri ve bölge illerinde yaşayan insanlarımızın iyi ve kötü günlerinde onlarla birlikte olmaya çalıştım.

                   Hayatım boyunca yapmaya çalıştığım faaliyetlerde ve sivil toplum çalışmalarında, genç kardeşlerimizle de omuz omuza oldum. Ülkemizin ve geleceğimizin en önemli gücünün gençlerimiz olduğuna inananlardanım.

                  Üstad Necip Fazıl’ın;

‘’İşte bütün meselem her meselenin başı,
Ben bir genç arıyorum gençlikle köprübaşı’’ sözüyle, hayallerini kurduğu o genç adamın, oluşturduğu ‘’köprübaşı’’ görevine bir nebze olsun katkı sağlamak inancıyla, milletvekili aday adayı oldum.

                   Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, tarihten devraldığımız o büyük mirası bizden sonraki nesillere devredebilmek ve yeni sorumluluklar üstlenmek adına, bugün başvurumu yaptım. Tarihin akışını değiştirecek ve yeni bir tarih yazacak bu kutlu harekete daha fazla katkı sağlayacağıma inanıyorum.

                   AK Parti’nin 2023 – 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için, halkımızla birlikte ve ilimin tüm dinamiklerini de harekete geçirerek, ülkemizin geleceğine hep birlikte önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum.

                   Allah niyetimizi ve yürüyüşümüzü hayırlara vesile eylesin…