Trabzon’da sanat müziği denilince akla ilk gelen isimlerden olan Salim Önder, 45’inci sanat yılını dostlarıyla birlikte muhteşem bir organizasyonla kutlayacak.

Tevfik Serdar Kültür Merkezi Müdürü ve aynı zamanda koro şefi Hasan Tahsin Öğretmen’in organize edeceği gecede TRT İstanbul, Ankara ve İzmir Radyoları’nın önemli saz üstatları da yer alacak.

KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 3 Mart’ta düzenlenecek olan gece için büyük sürprizler de düşündüklerini kaydeden Hasan Tahsin Öğretmen “ Salim Önder Trabzon’a çok büyük hizmetler vermiştir. Kendisine 45’inci yılında kalıcı bir hediye bırakmayı arzu ettik. Salim Önder’e yakışacak bir gece olmasını istiyoruz. Bunun için özel kostümler diktiriyor, muhteşem bir repertuar hazırlıyoruz. O gece bizimle olacak sanatseverler tarifsiz bir resital izleyecekler” Diye konuştu.

Bu yıl sanat yaşamında 45’inci yılını kutlayacak olan 64 yaşındaki Önder de  “ Sahneye her çıkışımda ilk gün gibi heyecanlanırım. Belki bu işe yıllarımı verdim ama oradaki heyecan tatlı bir heyecandır. Bu yıl nasip olursa 45’inci sanat yılımı kutlayacağım. Tüm sevenlerime kalıcı bir eser bırakayım istiyorum. Trabzonluları, tüm sanat müziği sevenleri, 3 Mart akşamı KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’ne bekliyorum.” dedi.