DYP  ve Demokrat Parti’de 25 yıl siyaset yaptıktan sonra AK Parti saflarına katılan Süleyman Aydoğdu, 17 Aralık Operasyonu’nu değerlendirdi. 17 Aralık Operasyonu’nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vurulmuş en büyük darbelerden biri olduğunu kaydeden Aydoğdu, “17 Aralık Operasyonu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Türk ekonomisine, dolayısıyla 76 milyon insanımızın geleceğine vurulmuş en büyük darbelerden bir tanesidir. Sözüm ona yolsuzluk iddiasında bulunularak ülkemize çok ağır bir fatura çıkarmışlardır. Maalesef bu faturayı da millet olarak bizler karşılayacağız” dedi.

Aydoğdu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu yolsuzluk iddiaları karşısında mahkeme bunların aslı yoktur derse ne olacak? İddia sahibi savcı pardon mu diyecek? Bu bedeli kim ödeyecek? Görüyoruz ki siyaset arenasında AK Parti ile baş edemeyen aktörler böyle çirkin, ahlak dışı senaryolara alkış tutup bundan medet umuyorlar veya siyasi anlamda kendilerini kazançlı hissediyorlar. Oysaki bu çirkin tuzaklar yakın ve geçmiş tarihimizde çok denenmiş ama AK Parti bunların hepsinin üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bugün de böyle olacağına inanıyorum. Allah’ın izni, milletimizin desteği ile bu çirkin iftiraların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Bizim burada dayanağımız her zaman olduğu gibi bugün de sadece milletimiz olacaktır. Geçmişte olduğu gibi Türkiye kaybetmeyecektir. Türk Milleti bu olup bitenden bal gibi haberdardır, sessizce ve sabırla söz sırasının kendisine gelmesini, yani 30 Mart 2014 günü sandığı beklemektedir. Bu saldırının içte ve dıştaki iş birlikçilerine vuracağı şamar okyanus ötesinden duyulacaktır.”

TÜM ADAY ADAYLARINA

TEŞEKKÜR ETTİ

Çok yakın bir zamanda bütün Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da ilçe belediye başkan adaylarının tespit edileceğini kaydeden Aydoğdu, “Burada ben tüm aday adayı arkadaşlarımıza da sağduyu ve sabırlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Zor bir dönemde uzunca bir süre beklemek zorunda kaldılar. Burada çıkacak olan neticeyi her birimiz takdirle karşılamak durumundayız. Hiç bir konuyu nefis sorunu yapmadan hep birlikte el ele seçim gününü daha önceden olduğu gibi, zaferle çıkmak için gecemizi gündüzümüze katarak sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. AK Parti olarak 11 yıldır sürdürdüğümüz kalkınma mücadelemize devam edeceğiz. 2023 hedeflerimize bütün engellemelere rağmen azimle yürüyeceğiz ve Millet olarak hak ettiğimiz zengin ve büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.