AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, partisinin Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk ve beraberindekileri makamında misafir etti. 
Ziyaretlerinden dolayı Çelenk’e teşekkür eden Başkan Revi, “Kıymetli İl Başkanımız ve beraberindeki arkadaşlarımıza bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bölgesel kalkınma anlamında birlikte hareket etmemiz bizler için çok önemlidir. Ordu’da yapılan Trabzon’a, Trabzon’da yapılan Ordu’ya yapılmıştır. Bizim birbirimizden ayrımız gayrımız yok. Artvin’iyle, Rize’siyle, Bayburt’uyla, Gümüşhanesi’yle, Giresun’uyla, Ordu’suyla ve Samsun’uyla biz bir bütünüz ve kalkınmamız hep birlikte daha iyi olacaktır” dedi.
Ordu ve Giresun’un ortak kullandığı ve yakın zamanda hizmete giren OR-Gİ Havaalanı’nın bölge için önemli olduğunu ifade eden Başkan Revi, “Spekülasyonlara aldırış etmiyoruz ve elimizdeki istatistikler de gösteriyor ki; OR-Gİ Havaalanı Trabzon Havalimanını etkilememiş aksine destekçi olmuştur. Turizm, ulaşım, sağlık ve eğitim anlamında olsun bu saydığım şehirlerimize yapılacak olan bizi bütün olarak sevindirmeli ve bütün olarak kalkındırmalıdır. İşte gayretimiz de çabamız da budur. Bu konuda desteklerinden dolayı Ordu İl Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ordu İl Başkanı Çelenk ise, Başkan Revi’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, ‘Bölgesel Kalkınma’ hususunda Revi’yle aynı düşünceleri paylaştığını belirtti.