Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz’ın, gayretleriyle Modern bir görünüme kavuşan hizmet binası, dün akşam yapılan törenle kullanıma açıldı. 
Açılışa, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Trabzon büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, KTÜ Orman Fakültesi Oda Temsilcisi Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu, Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Rize Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Usta, Ulaştırma Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü, Akademisyenler ve bir çok büro şirket sahibi ile bürokratlar katıldı. 


Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şube Binası, Cudibey Ortaokulu karşısında hizmet vermeye devam ediyor. Üyelerinin nezih bir ortamda rinleneceği çay ve kahvesini ücretsiz bir şekilde içebileceği, her türlü teknolojik imkanlardan ücretsiz bir şekilde yararlanabileceği  ortamın oluşturduğu hizmet binası ile ilgili şube başkanı Faruk Aksu dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
Aksu, şube yönetimi olarak kendisi de Trabzonlu olan Genel Başkan Hasan Türkyılmaz’ın memleketine yaptığı bu hizmetten dolayı meteşekkir olduklarını kaydetti.