İYİ Parti Trabzon 1’inci sıra milletvekili adayı Hüseyin Örs yaptığı ziyarertler kapsamında bugün millet ittifakında yer alan partileri ziyaret etti. İlk olarak Saadet Partisi’ne giden Örs, burada  Saadet Partisi il Başkanı Ahmet Yakuphan ve Saadet Partisi 1’inci sıra milletvekili adayı Cevat Kurt’la bir araya geldi. İYİ Parti Ortahisar Meclis Üyeleri Davut Çakıroğlu, Ali Sağır ve Derviş Köz’ün de eşlik ettiği ziyarette samimi görüntüler oluştu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Hüseyin Örs “Biz herkesin oyuna talibiz, her partiden her kesimden oy alacağız.”ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Hüseyin Örs, Saadet Partisi’nin ardından CHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Güzide Uzun ile görüşen Örs, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü ile ülke insanını üzerindeki korkuyu kaldırdığını belirtti. Kılıçdaroğlu'nun 15 vekilin İyi Parti'ye geçirmesiyle ülke demokrasisinin önünü açtığını belirten Örs, halkta büyük takdir gördüğünü ifade ederek, 'Bunu sahada görüyoruz' dedi.