Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Beldesi’nde yükselen yeni nesil yaşam alanı Esya İnşaat Şehr-i Seyir Projesi % 25 oranında tamamlanmış olup 2016 Nisan’da teslim şartıyla satışlara başladı. 

Esya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Davut Çakıroğlu inşaat sektörü ve Esya İnşaat’ın Şehr-i Seyir  Projesi ile ilgili kısa bilgilendirmede bulundu.
Şehr-i Seyir’i Ortadoğu’nun Huzur Yatırımı olarak da nitelendiren Çakıroğlu şöyle devam etti;

     Son yıllarda ülkemize gelen yabancı sermayenin % 20 lik bölümü doğrudan yatırıma yapılmakta. Özellikle Ortadoğu’nun ülkemize olan ilgisi 2014 yılının ilk yarısında 6.763 milyardolar yabancı sermaye girişi oldu. Bu rakamın 2 milyar doları gayrimenkul satışlarından doğrudan yatırım olarak ekonomiye yansımıştır.
     Esya İnşaat olarak nitelikli konut projelerimizde ekonomiye destek ve ülkemizde konut sahibi olmak isteyen dünya vatandaşlarına çevreye duyarlı yaşam alanları inşa etmekteyiz.

5 Ay önce başlayan Şehr-i Seyir Kaşüstü Projesi % 25 oranında tamamlanmış olup 2016 Nisan teslim şartıyla satışa başlamıştır.
Trabzon’da konut sektöründe her yönüyle rekabet edebilecek tüm donanımları içerisinde barındıran  Şehr-i Seyir Kaşüstü projesi anlayışla tanışmadan yaşam alanı tercihinde bulunulmamasını öneriyoruz.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için www.esyainsaat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.