Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kamil Velioğlu, Mustafa Bekar’dan Ortahisar Ziraat odasının faaliyetler hakkında bilgi aldı. Velioğlu ile Bekar Trabzon tarımının kalkındırılmasına yönelik atılması gereken adımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu,Tarımın kalkınması için yapılması gereken en önemli işin, tarımsal ürünlerin katma değerli ürünlere dönüştürecek tesislerin Trabzon’a kazandırılması olduğunu ifade ederek, “Genel Merkezimizin teveccühü halkımızın da takdiri ile belediye başkanı olmam halinde tarımın ve çiftçimizin gelişmesi, tarımsal üretimimiz ve tarım ekonomisinin gelişmesi için belediye olarak her türlü desteği vereceğiz. Vatandaşlarımızın köylerine dönerek organik tarım başta olmak üzere hayvancılık ve seracılık yapması için teşvikler oluşturacağız.  Trabzon arazi yapısı itibariyle tarımsal faaliyetler zor şartlarda yapılıyor. Vatandaşlarımızı tarıma yönlendirerek sadece senede bir defa ürün veren Karadeniz’in yeşil altını fındığımızı değil onun yanında kivi, likarpa, her türlü hastalığa iyi gelen ve sadece Karadeniz Bölgesi’nde yetişen Karayemiş ve daha bir sürü bize özgü ürünümüzü Türkiye’ye tanıtmak için çalışmalar yapacağız” dedi.

Velioğlu, “Mustafa Bekar, aynı zamanda partimizin kurucusu ve Trabzon siyasetini önündeki isimlerden birisidir. Ortahisar Belediye Başkan Aday adaylarının en genci olmam nedeniyle büyüklerimizin tecrübelerine büyük önem vermekteyim. Allah nasip ederde Aday ve akabinde Ortahisar Belediye Başkanı olmam halinde de sayın Bekar ve onun gibi siyaseten öncü büyüklerimizin görüş ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya çalışacağım” diye konuştu. 
Velioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bekar aday adaylığının çok önemli ve bir o kadar da zor bir iş olduğunu belirterek Velioğlu’nu tebrik ederek başarılar diledi.