ORTAHİSAR’DA DEĞİŞİM RÜZGARI VAR
 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Bostancı, Çilekli, Kavala, Dolaylı, İncesu, Yeşilbük, Yalıncak ve Düzyurt mahallelerinde vatandaşlarla buluşan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Akyüz, vatandaşın sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. 
 

KIRSAL MAHALLELERE KOOPERATİF SİSTEMİ 
Alt yapı ve kanalizasyon sorunlarının yaşandığı Trabzon’un kırsal mahallelerine özel birçok projelerinin olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Akyüz, “Kırsal mahallelerimizde öncelikli olarak alt yapı ve kanalizasyon sorunlarını gidereceğiz. Tarım ve hayvancılığa teşvik edecek Kooperatif Sistemini kurarak kırsal mahallelerimizin ekonomik kalkınmasını sağlayacağız” dedi. 
 

MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ KURULACAK
Belediye hizmetlerinin geri kaldığı kırsal mahallelerde, yaşamsal sorunların giderilmediğini ve bu sorunlarını anlatmak için muhatap bulamadıklarını ifade eden vatandaşlara Başkan Adayı Akyüz, “Vatandaş belediye başkanına ulaşacak. Ortak akılla birlikte ancak bu sorunları çözebiliriz. Biz mahalle meclislerini kuracağız. Seçilmiş arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz, hep birlikte, iletişim içinde olacağız ve sorunlarımızı birlikte çözeceğiz” diye konuştu.  
 

KÖY MEYDANLARI-SPOR SALONU- OYUN ALANLARI
“Vatandaşımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak ne varsa bizim önceliğimiz o olacak” diyen Akyüz, “Kırsal mahallelerimizi ileri taşıyacak projelerimizi hemen hayata geçireceğiz. Tarım ve hayvancılıkta üretimi destekleyeceğiz, ürünlerin alıcısı olacağız. Bunu başarılı şekilde hayata geçiren belediyeler var. Bizim öncülerimiz onlar. Köy meydanları kuracağız. Mutlu bir şehir için öncelikli olarak yaşadığımız mahalleleri güzelleştireceğiz. Mahallelerdeki çocuklarımız birbirlerini tanımıyorlar. Çocuklar için nitelikli oyun alanları, gençlerimiz için spor merkezlerini hayata geçireceğiz. Sahip olduğumuz ne varsa, değerli hale getirmemiz lazım. Bunun için birlikte çalışmak ve bilimin, aklın gerekleri ile hareket etmeliyiz” dedi. 
 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Güçlü ve teknik kadrosuyla kırsal ve merkez mahallelerdeki sorunlara yönelik projeler oluşturan Başkan Adayı Akyüz, “Bizi yönetenler bu sorunları çözebilmek için bizden 5 yıl istedi, çözemediler. Bir 5 yıl daha istediler, yine çözemediler. Demek ki çözmeyecekler, çözemeyecekler. Trabzon hak ettiği hizmetleri alamadığının farkında. Bir değişim rüzgarı var. Önceliğimiz şehrimiz, insanımız. Hep birlikte başaracağız” dedi.