Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı  Selahattin Çebi'nin sorumlusu olduğu Fen İşleri Müdürlüğü'nün hızına yetişilmiyor. 

29 Mart seçimlerinin hemen ardından yapılan görev dağılımı ile koları sıvayan Çebi, 5.5 aylık görev süresi boyunca hemen hemen her mahalleye dokunarak önemli hizmetleri vatandaşlarla buluşturdu. 

Buna göre yapılan çalışmalarda 15 mahallenin yolu 13 bin metre küp kuru betonla kaplanırken, 35 mahallede ise 35 bin tonluk asfaltlama çalışması yapıldı. 46 mahallenin yolu 20 bin metre küplük sulu beton ile kaplanırken 70 mahallede 317 bin 740 metrelik yol - bakım - onarım çalışması yapıldı. 
Uzun süredir yol sorunu yaşayan Spor Lisesi’nin yolu da 3 bin 200 ton asfaltla kaplanırken Kireçhane Mahallesin de de önemli oranda asfaltlandı. 

Konuyla ilgili görüşlerini ifade eden Çebi, “Başkanımız Ahmet Metin Genç, her mahallemize çok ama çok önem veriyor. Ve her mahalleden gelen talebe mutlaka cevap verilmesi noktasında bizi talimatlandırdı. Onun bizlere verdiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek adına gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden, Trabzon halkına hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

EN BÜYÜK GÜCÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ 
Çebi vatandaşa hizmet etmekten her zaman büyük mutluluk duyduğunu, Ortahisar Belediyesi kadrolarının da bunu en güzel şekilde yaptığını belirterek, ‘Biz halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla yola çıkmış bir davanın erleriyiz. Yaptığımız hizmetler yerini buluyorsa gerçekten hakkaniyetle ihtiyacı olan yerlerde israf etmeden sorunları hızlı bir şekilde çözebiliyorsak bu bizim için büyük bir mutluluktur. Elbette insanız etten tırnaktan yaratılmışız ufak tefek bilmeyerek yaptığımız hatalar da olabilir. Bu konuda da gerek halkımızın gerek kendi ekibimizdeki çalışanlarımızın önemli katkı ve uyarılarını yapılan işe göre yeniden gözden geçirip harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. Ortahisar Belediyesi gerçekten iyi bir ekip ile çok önemli hizmetler çok önemli atılımlar gerçekleştiriyor. Bunu yaparken de en büyük gücü yine halkından vatandaşından alıyor. Evet AK Parti iktidari döneminde ülkemiz çok önemli hizmetler çok önemli yatırımlar gördü ve yine partimiz sayesinde bize bahşedilen bu görevle hizmetlerin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bize bu sorumluluğu veren vatandaşlarımız hizmetlerin en iyisine layıktır.  Eğer bir yerde bir hizmet zaruri ise biz kesinlikle ama kesinlikle hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan şehrimizin her santimetre karesine hizmet etmeyi görev biliriz. Bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz Trabzon’u santim santim ilmek ilmek işleyerek geleceğim en güzel Trabzon’u yine Trabzon halkımızla inşa edeceğiz. 

Göreve geldiğimiz günden bu yana şeffaf ve ulaşılabilir yöneticilik anlayışımızla onlarca yere müdahale ettik yüzlerce vatandaşımızın yüzünü güldürdük onlar güldükçe biz mutlu olduk daha çok çalışmak daha çok azim etmek daha çok gayret etmek için gecemizi gündüzümüze kattık. 

Bizlere bu makamları layık gören bu hizmetler yapmamıza vesile olan partimiz kurucusu AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımız milletvekillerimiz teşkilat mensuplarımız siyasilerimiz bürokratlarımız yerel yöneticilerimiz, halkımız ve ekibimize gönülden teşekkür ediyorum. Kimse kuşkulanmasın Ortahisar Başkanımız Ahmet Metin Genç ve tecrübeli ekibi ile  emin ellerde.