TRABZON (AA) - Ortahisar Belediyesinin çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, günlük temizlik çalışmalarına ilçe sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda aralıksız devam ettiğini belirtti.

Cadde ve sokakların 24 saat temiz tutulduğuna dikkati çeken Genç, belediye ekiplerinin günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, ilçe halkının sağlığını tehdit edecek çöp bırakma noktaları ve kaldırımlarla ilgili örnek bir uygulamaya da imza attığını ifade etti.

Genç, çöplerden sızan atık sularının hem görüntüsünün hem de kokusunun çevredeki insanları rahatsız ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ortahisar Belediyesi çöp bırakma noktalarını ve kaldırımları bir plan dahilinde yıkayarak dezenfekte ediyor. Her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluğumuz var. Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş,  kendini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz. Ortahisar'da cadde ve sokaklardan ibadethanelere kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz."