61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Ortahisar Belediyesi Meclis Başkan vekilleri, Kitap Üyelikleri, Encümen ve Komisyon seçimleri yapıldı. Meclis Başkan Vekilliğinde Kınalı’ya CHP ve MHP’li üyelerin muhalifliği dikkat çekerken, diğer oylamalarda AK Partili bazı isimlerin Kınalı’yı aday olmamasına rağmen sürekli yazması dikkat çekti. 

2. yılını dolduran Ortahisar Belediyesinde ise Meclis 1. Ve 2. Başkan vekili seçimi yapıldı. Buna göre yapılan gizli oylamada Meclisin 1. Başkan vekili Nusret Onur, 2. Başkan vekili ise Seyfullah Kınalı oldu. 
Kullanılan oylarda ise dikkat çekici sonuçlar elde edildi. 

4 4 zarftan oy çıkmazken, 31 oy Nusret Onur’a, 25 oy Seyfullah Kınalı’ya çıktı.  Kullanılan oylarda mecliste ki CHP ve MHP’li üyelerin Seyfullah Kınalı’ya oy vermedikleri  şeklinde yorumlandı. 
KATİP ÜYELİKLERİ SEÇİLDİ

Mecliste Katip Üyeiklerine ise Sezgin Yılma 26z , Fatih Gökdaş 29, Ayşegül Yılmaz 27, Turan Terzi’de 24 oyla seçildi. Oylamada 6  boş oy çıkarken Seyfullah Kınalı’ya ise 2 oy çıktı. 

ENCÜMEN ÜYELİKLERİ SEÇİLDİ

Ercümen Üyeliklerine ise,  Mustafa Dinçer31 , Aslıhan Bezirganoğlu Temren28, Aydın Gürsoy 25 seçildi.  Burada Seyufullah Kınalı’ya 2 oy, Davut Çakıroğlu ve Turgal Şahin’e de 1 oy çıktı. 
İMAR KOMİSYONU SEÇİLDİ

İmar Komisyonuna ise AK Parti ve MHP’nin ortak önergesi ile Faruk Kanca 29, Ufuk Hoş 23, Hatice Öztürk 24, Selahattin Çebi20, Ayşe Kabadayı  ise 21 oyla seçildi. Burada CHP’li Nurcan Göç 5, Seyfullah Kınalı ise 4 oy aldı. 
Gizli yapılan bütün oylamalarda Seyfullah Kınalı’nın aday olmamasına rağmen sürekli isminin yazılması ise dikkat çekti.