Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, Ticaret Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Tolga Avcı ve Mustafa Zihni Serdar, Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özcelep, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığından Erhan Eroğlu, Doğu Karadeniz Ormancılık Enstitü Müdürü Hülya Turna, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ali Kahveci ve birçok davetli katıldı.

Sergi Açılış Programı Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Bölümü Prof.Dr. Cahit Aksu’nun öğrencileri tarafından sunulan güzel bir müzik dinletisi ile başladı.
 
10.Sınıf, 11.Sınıf ve 12.Sınıf öğrencilerinin tasarımlarının yer aldığı yıl sonu sergisi ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.
 
Sergide, gazete ve dergi tasarımı, afiş çalışmaları, kurumsal kimlik çalışmaları (logo, antetli kağıt, kartvizit, zarf tasarımı, dosya tasarımı vb.), broşür, ambalaj tasarımı, fincan ve tişört tasarımları, desen çalışmaları, illüstrasyon çalışmaları, guaj boya çalışmaları ve nokta çizgi çalışmalarına yer verildi.

 Sergi 6 Mayıs 2019 Pazartesi’ne kadar ziyarete açık olacaktır.

Başta açılış programımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli protokol üyelerine, müzik dinletisi ile açılışımıza renk katan Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Bölümü Prof. Dr. Cahit Aksu ve Müzik Bölümü öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bir yıllık emek sonucu bu güzel sergiyi hazırlayan, sunan Grafik ve Fotoğraf Alanı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.