Trabzon’un büyükşehir olması ile ilçelerin kırsal alanlarının da büyükşehir kapsamında olması nedeni ile kırsalda hayvancılık ve tarım yapılmayacak iddialarını, Ortahisar Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Haydar Revi, ilçenin kırsalını gezerek “Bu iddialar yalan inanmayın “dedi.

Dün, Ortahisar’ın kırsal bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Revi tarlada çalışanlar ile köy meydanındaki köylülerle buluştu ve onlara “Size gelip Ak Parti köylerde hayvancılığı, tarımı yasaklayacak buralar belediye oldu diye kara propaganda yapacaklar bunlara inanmayın. Ortahisar’ın kırsalında hayvancılık ta yapılacak, tarım da hatta belli bir süre emlak vergisi bile alınmayacak” dedi.

Revi, köylülerle yaptığı sohbet toplantısında Ortahisar için kullanılacak her oyun bir anlamı olduğunu belirterek “Artık, kırsal alanın yüzü gülecek, belediye hizmetleri siz belediye kapısına gelmeden planlanacak yatırım programları ona göre yapılacak” dedi.

MUHTARLAR BAŞIMIZIN TACI OLACAK
Ortahisar belediye başkanı olduğu taktirde, kırsal alan muhtarlarının Ortahisar belediyesinde özel ayrıcalığı olacağını belirten Revi “Top yekün Ortahisar’ın kalkınması için kent ile kırsalı buluşturacak, bütünleştireceğiz” şeklinde konuştu