Pandemi dolayısıyla iki yıla yakın bir süredir bir araya gelemediklerini belirten başkan Necati İsak, yaptıkları tüm çalışmalarda başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere, Milletvekilleri, Belediye başkanları ve ilçe başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Derneğin en önemli önceliği olan Oto Galericiler Sitesi’nin Akçaabat İmar Planına projelendirilerek işlendiğini ve artık yapım çalışmalarına hız verilmesi gerektiğinin altını çizen İsak, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de desteği ile Oto Galericiler Sitesinin yapımı için ilk kazmayı vurmayı arzu ettiklerini söyledi. 

Her alanda Oto Galericilerimizin yanındayız.. 

Kendi başkanlığı döneminde MASSFET’e üye olunup,  Doğu Karadeniz Bölge Temsilciliğinin kendisine verilmesinin önemli olduğuna vurgu yapan İsak,”Federasyonla birlikte koordine edilerek mesleki yeterlilik sınavlarını yaptık ve üyelerimize yeterlilik ve yetki belgelerini verdik. Noterlerin Cumartesi ve Pazar günleri de açık olması ile ilgili gerekli müracaatları yaptık. Bölgemizde yapılan sosyal ve kültürel etkinliklere destek verdik. Mesleğimizin sorunları konusunda ilgili kurum ve kişilerle bilgi alışverişinde bulunarak çözüm önerileri sunduk” dedi. 

İsak’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Ergin Karci, Ersel Ertem, Muharrem Bülbül ve Suat Akdeniz.

Ayrıca Sultan Cumhur, Coşkun Karabacak, Mehmet Tomaç, Murat Dervişoğlu, Neşat Emiroğlu da yedek üyeliğe seçildiler.