Salonu hınca hınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşatan Gürman ‘Bazen bazı şeyler kelimelerle anlatılmıyor. Bu akşam memleketimde çok mutlu oldum. Beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Çünkü ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Bundan da gurur duyuyorum. Bize Her Yer Bordo-Mavi” dedi.

Sahnede kaldığı süre içinde sevilen şarkılarını seslendiren Gürman’a Trabzonlular büyük ilgi gösterdi. Mikrofon başında zaman zaman Öykü, zaman zaman da Asiye olan Gürman alkışlar arasında geceyi sonlandırdı.

Çarşamba akşamları atv’de yayınlanan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisini izlemeye devam etmelerini çünkü seyircilerin sayesinde çok güzel yerlere geldiklerini ifade eden Öykü Gürman, “Eğer sizler bu diziyi izlemeseydiniz, bize bu desteği vermeseydiniz inanın yalnız kalırdık. Ama bizi hiç yalnız bırakmadınız. Ben hep şarkılar söylemeye devam edeceğim. Şarkılar hep bizden yana olacak. Buna inanıyorum. Çünkü hayat geçici ama ses kalıcı. Sesim her zaman bir yerlerde, birilerine iz bırakırsa bu dünyada en mutlu insan ben olurum. Ve bunu ruhumda duyar. Ve siz buna tanıklık ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın. Yaradandan ötürü yaradılanı sevin arkadaşlar, inancınızı kaybetmeyin. Haklarınızı da..” diye konuştu.