61SAAT HABER MERKEZİ-Ak Parti’de siyasette gelecek vadeden isimlerden olan gençlik kolları genel başkan eski yardımcısı ve eski bakan danışmanlarından Erdem Sürmen’in Meryem Çelenk ile mutlu birlikteliğine ilk adımı attıkları nişan töreni Trabzon’da önemli isimlerinde bir araya gelmesine vesile oldu. Erdem Sürmen ile Meryem Çelenk’in nişan merasimleri Cephanelik Restoranda  görkemli bir tören ile gerçekleşti. Mutlu çiftin nişan kurdelesinin kesim töreni ise toplu açılış törenini andırır nitelikteydi.

Mutlulukları gözlerinden okunan Sürmen ile Çelenk çiftinin nişan kurdelesinin kesimini Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti MKYK Üyesi İsmail Karaosmanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Demir, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kurt ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç birlikte gerçekleştirdiler.


Özak ile Hacıosmanoğlu’nun biraraya gelmekten kaçındığı nişan merasiminde Özak’ın Bayraktar ile, Bayraktar’ında Başkan Hacıosmanoğlu ile sohbetleri dikkatlerden kaçmadı.

Spor siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin buluştuğu bu mutlu günde, 61saat.com ailesi olarak ömür boyu birlikteliğin ilk adımlarını atan Erdem Sürmen ile Meryem Çelenk’in birlikteliklerin daim olması temennisiyle çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.