Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, hafta sonunda beraberindeki meclis üyesi adayları ve parti teşkilatı ile Faroz Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi. Burada büyük bir ilgiyle karşılanan Özcan, Faroz’un Trabzon için çok özel bir yer olduğunu söyledi.

Faroz kahvelerinde vatandaşlarımızla birlikte oturan ve onların talep ve dileklerini dinleyen Nazım Özcan, “Sorun yaratan değil, sorun çözen bir belediyecilik anlayışı için yola çıktık” dedi.

Ekibiyle birlikte sahilde, balıkçılar kooperatifine giden ve buradaki vatandaşlarla ve balıkçılarla bir araya gelen Nazım Özcan, burada balıkçıların sorunlarını dinledikten sonra; “Sizlerin sorunlarınızı biliyorum, proje ekibimle birlikte hazırladığımız ve sorunlarınızı çözecek Avrupa Birliği normlarında modern balık hali yapılacağız. Balıkçı esnafımızın hijyenik ve rahat bir ortamda halkımıza daha iyi hizmet vermesini sağlanacağız. Alt katlarında balıkçılarımızın ürünlerini satabilecekleri yerler oluştururken aynı zamanda da deniz kenarında Trabzonluların veya Trabzon’a dışardan gelen misafirlerimizin deniz ürünlerini yiyecekleri lokantaların bulunduğu bir Balık Hali planlanmaktadır” dedi.