61SAAT HABER SERVİSİ

Barış Pınarı Harekatında görev yapmak üzere, Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nden 165 Personel Suriye'ye gitti.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper ve beraberindeki sıraları müdürlerin katıldığı uğurlama töreninde önce kurban kesildi daha sonra dualar okundu.

Törende konuşma yapan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper " Bugün yine güzel bir cuma günü, mübarek bir gün. Ve bugün Trabzon ilimizden başlarında komutanımız olduğu halde 165 tane aslanımız göreve gidiyorsunuz. Biz sizlere her zaman şunu söyledik, sizler bu milletin çocukları bu vatanın evlatlarınısınız. Bu vatan sizden görev bekliyor.  Bu vatan sizin göreve gidip Resulayn’da Tel Abyad’da Aynel Arab’da ecdadınız atalarınınızın yaptığı gibi Türk’ün gücünü kahramanlığının dünyaya göstermenizi istiyor

Atalarımız bunu yaptı oraya gittiğiniz zaman ecdadımızın izlerini örneklerini göreceksiniz. Şehitlerimizin manevi atmosferini göreceksiniz bugün sizi buradan yolcu ediyoruz.bugün Trabzon arkadanızda, bu ülke arkanızda Trabzon insanı cumada olduğu gibi her zaman elleri semada dilleri duada sizler için dua edecek. Bizler de sizler için dua edeceğiz. Kıyafetli hainlerin 15 Temmuz’da başımıza bomba yağdırdığı tankları kendi evlatlarının üzerine sürdüğü dönemde siz sadakatli aslanlar çıktınız bu ülkeye sahip çıktınız bu ülke bizim dediniz. Görevinizin başarılı olmasını Rabbimizin size muvaffakiyetler dilemesini diliyorum. Sizi önce Allah’a sonra bu vatana emanet ediyorum. "  ifadelerini kullandı.