7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, Özgüneş ailesinin ekibi ile birlikte hastanenin her türlü imkanlarından gerekli kolaylıkla faydalanacağını dile getirerek, "Bölgemizde 350'nin üzerinde çalışanı ile ekonomi ve istihdama katkı sağlayan Özgüneş Yöentim Kurulu Başkanı Halis Bey'le yaptığımız anlaşma her iki tarafa da hayırlar getirsin. Özgüneş ekibi, aileleri ile birlikte hastanemize geldiklerinde sadece kimlikleri ile her türlü kolaylıklardan faydalanacaklar. Özgüneş ailesine işlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi.

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Özel Trabzon 7M Hastanesi ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, "Bölgemizde 350'nin üzerinde çalışma ekibimiz ile ticaret gerçekleştiriyoruz. Çalışma arkadaşlarımıza aileleri ile birlikte kolaylık sağladıkları için hastane yönetimine teşekkür ediyorum. Akçaabat'ımızda yeni hizmete giren hastanemiz bölgemize hayırlar getirsin. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Sağlığımızın değerini hasta olmadan bilelim. Özgüneş olarak biz ticaretin hastanesiyiz. Burası da sağlığımıza kavuşacağımız hastane" diye konuştu. Özgüneş Yönetim Kurulu

Başkanı Halis Güneş ile Hastane Başhekimi Dr. İsmail Hakkı Ocak, sözleşmeyi imzalayarak her iki tarafa da sağlıklı günler dilediler.