Japaridze’yi, Ortahisar Mahallesindeki Gürcistan Başkonsolosluğunda ziyaret eden, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Tosun, 7M Hastanesi Batum Şube Temsilcisi Altar Öztürk ve tercüman Teona Gurgeınıdze hastanene ile ilgili bilgi verdiler.

7M Hastanesi’nin Trabzon’daki en yeni ve modern hastane olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, ayrıca Batum’da da bir ofislerinin bulunduğunu ve Gürcistan’daki hastaların da Trabzon’da şifa bulmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Özkurt, “2020 yılı itibari ile hastanemizi Trabzon’da hizmete açtık. Hem bina, hem donanım hem de kadromuz ile Trabzon’un en yeni, en modern hastanesiyiz. Trabzon’un en iyi ve iddialı doktorları ile hastalarımızın hizmetindeyiz. Kentimizin en modern yoğun bakım üniteleri, yeni doğan yoğun bakımları ve ameliyathaneleri hastanemizde mevcuttur. Her branşta hastalarımızın yanındayız. Ayrıca bölgemizin en modern tüp bebek merkezine sahibiz. Estetik ve fizik tedavi ile kilo problemi olan vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Gürcistan’ın Batum kentinde bir ofis açarak Gürcistan ile Trabzon arasında bir sağlık köprüsü oluşturduk” dedi.