Akçaabat Saray Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Akçaabat Emniyet Müdürü Vokan Özeren, Akçaabat’ın efsane belediye başkanı Şefik Türkmen, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, Birlik Vakfı Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu, Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak, ASKON Yönetim Kurulu ile Özgüneş aile dostları ve bölge iş ortakları katıldı. Çarşı Camii İmam Hatibi Yusuf Hacıahmetoğlu’nun Kua-an’I Kerim tilaveti ile başlayan programda, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, davetliler ile tek tek ilgilendi.

BİZİ ONURLANDIRDINIZ

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, iftarı birlikte açmanın Özgüneş ailesi olarak kendilerine onur ve gurur verdiğini ifade ederek, “Fabrikaların bölgemize gücünü taşıyan, bölgemizde pazarlama ile ilgili ağırlıklı dostlarımız da burada. Fabrikaların gücünü bölgeye çekmeyi Allah hepimize nasip eylesin. 35 senedir birlikte çalıştığımız firmalar ve çalışma arkadaşları, bölgemizde ekonomiye destek veren finans kuruluşlarına da teşekkür ediyoruz. Doktorlarımız bizimle burada. Onlar da bizleri onurlandırdı. Vergi dairesi ekibi burada. Emniyet müdürümüz burada. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

ŞİKAYET YOK ÇÖZÜM VAR

Güneş, “Ticareti Allah’ın izni sizlerin duası ile bugünlere birlikte geldik. İnşallah sizlerin duasıyla ilerleyen günlere devam edecek. Herkesin bir sorumluluğu vardır. Bizlerin de bir sorumluluğu vardır. Ticaretin başkenti olan Trabzon’dan bölgemizde ki 7 ile hizmet veriyoruz. Hizmetimiz Allah’a çok şükür her gün artmakta. Piyasada ufak tefek sıkıntılar olabilir. Büyükler 40 yaşından sonra dert, şikayet anlatmayacak, çözün üretecek. Çözüm odaklı hareket etmemiz lazım. Sorunları birlikte çözeceğiz. Sorunları, sorun haline getirmeyeceğiz. Sorunlar sorun haline gelirse sıkıntılar da artar. Birliğimize beraberliğimize sahip çıktığımız zaman daha iyi günlere hep birlikte gideceğiz. İftarlar dostlarla güzel oluyor. Allah herkese güzel dostlar nasip eylesin. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

BÖLGE İÇİN BİR DEĞER

Akçaabat efsane belediye başkanı Şefik Türkmen, iftarda yaptığı konuşmada, “Bu güzel ortamda hep birlikte orucumuzu açtık. Bu beraberliğin mutluluğunu yaşıyorum. Halis Bey, bizleri sürekli bir araya topluyor. Kendisi bölgemizin öne çıkan işadamlarından biridir. Çok güzel işler yapıyorlar. Senede en az 4 kez satış organizasyonu düzenleyerek ekonomiye canlılık katıyor. Akçakale’de çok güzel yerleri var. Halis Bey, Trabzon için örnek bir işadamı, güzel bir insan. İş yaptıkları insanları paydaşları olarak görüyor. ‘Ben yok, biz varız’ düsturu ile hareket ediyorlar. Kendileri ile iftihar ediyoruz. Başarılarının ve bölgemizde ki yatırımların devamını diliyoruz” şeklinde konuştu. İftarın ardından Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, kardeşleri ile davetlilerle tek tek sohbet ederek, iftara katıldıkları için teşekkür etti.