Trabzon Seyyar Semt Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında hazırladığı gıda kolileri ile 150 çuval soğan ve patatesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Yönetim kurulu üyeleri ve semtlerde kurulan pazarcı esnafının katıları ile birlikte hazıladıkları ramazan yardımı kolilerini kendi elleri ile ihtiyaçlılara dağıtan Emirzeoğlu, Türklerin her zaman ihtiyaçlıların yanında olduğuna vurgu yaparak,

Atalarından gördükleri gelenekleri sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Emirzeoğlu, ihtiyaçlı birinin yüzünü güldürmenin, duasını almanın her şeye bedel olduğunu ifade ederek, "Durumu iyi olanların yardım eli sayesinde mazlumların umut ışığı olunuyor.

Allah herkesin niyetini kabul etsin. 'Ramazan birlikte güzel' ve Ramazan paylaşınca asıl amacına ulaşıyor. Biz de elimizden geldiğince ekmeğimizi paylaşarak umut ışığı olmak istedik. Bir ailenin duasını alırsak ne mutlu bize. İhtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit edip kolisini elimizle dağıtacağız" dedi.