Maçka’nın Akarsu Mahallesinde asker kıyafetli 2 teröristin ev sahibinde yiyecek istediği iddia edildi. İlginç bir şekilde aldıkları yiyeceklerin parasını Ayşe teyzeye ödeyen teröristler, yol tarifi sorup kayıplara karıştı.

ERZAK ALIP KAÇTILAR

Maçka bu iddia ile çalkalanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Akarsu Mahallesinde yapılan bir kır düğününe giden Ayşe Yavuz (70) gece evine döndüğünde ışığının yandığını fark etti. Kapı önünde elinde silahla bir kişi gördüğünü iddia eden Yavuz, şüpheli şahıs tarafından etkisiz hale getirildi. Evden un, bulgur, pirinç, hamur mayası alan teröristler, karşılığında Ayşe teyzeye 200 TL verdi. Ev sahibine yol tarifi soran 2 kişi kayıplara karıştı. 

İZ VAR KENDİLERİ YOK

Ayşe Yavuz’un durumu mahalle Muhtarı Hacettin Musa Yavuz’a bildirilmesiyle Jandarmaya haber verildi. Mahallelinin tedirgin bir halde operasyonun sonucunu beklediğini belirten Muhtar Yavuz, “Jandarma ekipleri sabaha karşı bölgeye intikal etti. Yöre de insan izleri mevcut. Aramalar halen devam ediyor ancak henüz teröristlere rastlanmadı” dedi. 2 kişinin 2 hafta önce 3 polisimizi şehit eden hainler olup olmadığı ise bilinmiyor.

SONNOKTA -  SÖNMEZ ÇAK