Üniversitenin yeni yerleşkesi olan Kaşüstü Yerleşkesini de ziyaret eden Türkmen hayranlığını gizleyemedi. Türkmen “ Ülkemizde bu denli eğitim kurumları bulunması bizlere gurur veriyor. Avrasya Üniversitesi bu bölge için çok önemli bir değer. Üniversitemizin derslikleri, laboratuvarları, amfileri, kütüphaneleri, spor salonları ve yüzme havuzu ve diğer sosyal alanları ile beni çok etkilediğini söyleyebilirim.

Yeni yerleşkesiyle de ülkemize donanımlı nesiler yetiştireceğinden eminim. Üniversitemize her anlamada destek olamaya çalışacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ise Türkmen’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yıldız “ Canımızdan daha çok sevdiğimiz ülkemizin daha güçlü yapmak için canla başla mücadele ediyoruz. Üniversitemiz eğitimi, akademik ve idari yapısı, sosyal olanakları ile avantajlı bir vakıf üniversitesi haline gelmiştir. Yeni yerleşkemizde yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı kapalı spor salonu, kütüphanesi, amfileri ve diğer sosyal alanları  ile öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Bu arada aday öğrencilerimize de seslenmek istiyorum; Geçtiğimiz hafta içerisinde üniversite tercihleri yapılmıştı. Tercih yapan tüm öğrencilerimize tercihlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimiz şimdiden Avrasya ailesine hoş geldiniz, bizlere güç katacaksınız, hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi.