Trabzon İmperial Hastanesi'nden polislere sağlık desteği geldi. Geçtiğimiz hafta, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını sert bir dille kınayan hastane yönetimi, polis, eş ve çocuklarından 1 yıl süreyle katılım payının dışında hiçbir ücret talep etmeme kararı aldı. 
Konuyla ilgili olarak Hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Sağlam, Başhekim Dr. Cemil Bayarslan, İşletme Müdürü Hakan Sağlam, birlikte bir basın toplantısı düzenledi.
Basın açıklamasını yapan Hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, vatanını milletini koruma adına canını feda eden güvenlik güçlerinin verdiği mücadeleyi cani gönülden desteklediklerini ifade ederek, “Geçen hafta yaşadığımız hain terör saldırısını İmperial Hastanesi Yönetim kurulu olarak şiddetle ve nefretle lanetliyoruz. Vatanını milletini koruma adına canını feda eden güvenlik güçlerimizin, polisimizin verdiği mücadeleyi cani gönülden destekliyoruz, biz de İmperial Hastanesi olarak polisimizin ve devletimizin yanında tek vücut olarak onları her noktada destekliyor ve sahipleniyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu gibi ülkemizde teröre karşı toplu bir hareket, birlik ve beraberlik sergileme adına bir yol haritası çizmiş bulunmaktayız. Bizim de bu çorbada bir tuzumuz olsun istiyoruz. Kendisini milleti için can siperhane feda eden polisimizi hastanemiz olarak bir yıl süreyle bütün ayaktan poliklinik hizmetlerinden ücretsiz olarak karşılayacağımızı ve onlara bunun haricinde bizden talep edecekleri ne tür hizmetler varsa yanlarında olacağımızı ve destek vereceğimizi beyan ediyoruz” dedi.
Çelebi, polislerden ektra ücret alınmayacağının altını çizerek, “Polislerimiz hastanemize devlet katılım payının dışında hiçbir şekilde tahlil, ayaktan poliklinik hizmetlerinde ekstra bir fark ödemeyecekler. Aradaki bütün farkları kurum olarak biz karşılayacağız. Zaten şehit aileleri de bizden otomatik olarak yararlanıyor. Bu da devletimizin sağlamış olduğu imkanlar içerisinde” ifadesini kullandı.