Rabia Naz’a çarpan arabanın içinde 2 erkek 1 kız olduğunu söyleyen baba Vatan, “Gece gündüz dosyayı inceliyorum, biliyorsunuz. Yine dosyaları incelediğim bir gece, bu izlere rastladım. Resmen kızımın elbisesinin üzerinde lastik izleri vardı. Bunu kriminal rapora sunduk, sonuçları da geldi. Emniyetin kızımın elbiselerini temizlediği ortaya çıktı” dedi. ‘

RABİA NAZ’A ÇARPAN ARABA BELLİ’

Olayı takip ettiğinden bu yana siyah bir doblo aracın varlığından bahsettiğini söyleyen Vatan, “Ben bunu çarpan aracı ortadan kaldırmasınlar diye gizledim. Şimdi açıklıyorum, çarpan araç siyah doblo araç değil. Olayı gören araç siyah doblo araçtır. Ben bu siyah aracın peşinden gittim. Siyah dobloyu yıkayan yıkamacı önce siyah doblo araç yıkamadığını söyledi sonra yıkadığını itiraf etti. Daha sonra olayın nasıl yaşandığını Müge Anlı ekibine itiraf ettiler ve anında susturuldular. Olayı yapan araç farklı araçtır. Ve aracın içinde 2 genç erkek ve 1 kadın var. Rabia Naz’ın üstünde çıkan kadın vücut sıvı DNA’sı da bu kadına aittir. Hala o kadın vücut sıvısının kime ait olduğunu söylemiyorlar” dedi.

‘TRABZON’A SATILAN ARAÇLARI İNCELESİNLER’

Devlet kurumlarının çıkan resmi raporlara rağmen hiçbir şekilde olayın üstüne gitmemesine isyan eden Vatan, “Net adres veriyorum olaydan bir gün sonra Trabzon’a giden, Trabzon’a satılan tüm araçlar incelensin. Hepsinin Giresun'dan çıkarken fotoğrafları emniyette var. Ortaya çıkarsınlar, yolun sonuna geldiler” dedi.

Rabia Naz’ın kıyafetlerinde lastik izi bulundu