Rize’nin Ardeşen ilçesinde dünya evine giren çift rafting botunu düğün aracı yaptı. Çiftin nikahı ise Ulusal Rafting alanı olan Fırtına Deresi’nde rafting botunda kıyıldı.
Rizeli Samet Saymaz ile İpek Akyıldız çifti evlilik törenlerinin unutulmayacak bir anı olarak hatırlanmasını istedi. Çiftin rafting grubundan arkadaşlarının teklifi üzerine çift, nikahlarını rafting botunda kıyılmasını kararlaştırdı. Arkadaşları rafting yaptıkları botu gelin arabası gibi süsleyerek Fırtına Deresi'ne bıraktılar. Kısa bir süre rafting yapan genç çift ve nikah şahitleri, daha sonra arkadaşları Milli Sporcu ve Uluslararası rafting rehberi olan Aydın Aksoy kaptanlığında rafting botu üzerinde bir ömür mutluluk için ‘Evet’ dediler.
İlginç nikahın fikir sahibi sporcu Aksoy "Bu görevi ben üstlendim, benim fikrimdi. Çocukluk arkadaşım Samet Saymaz ve İpek Akyıldız ile uzun zamandır tanışıyoruz. Bu güzel mutlu günü değişik bir şekilde kutlamak istedik. Fırtına'nın verdiği yetkiye dayanarak arkadaşlarımın nikahını bir az önce kıydım. Yani kaptan nikahı kıydım arkadaşlara" ifadelerini kullandı.