Dağı delip Asansör yapan, Trabzon’un en cin fikirli işadamlarından Zigana Yörük Çadırı’nın Sahibi Turan Pervanlar ve Selin Yılmaz dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Bir ömür mutluluğa “evet” diyen çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Trabzon’daki bir otelde havuzun üzerine kurulan özel bir stantta davetlilerin karşısına çıkan Turan ve Selin çifti’nin nikah memurluğunu Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaparken şahitliklerini ise Trabzon Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Ömer Saral, İlayda Şengül, Fatih Bektaş yaptı. Genç çift Başkan Gümrükçüoğlu, şahitler ve davetliler huzurunda bir ömür birlikteliğin imzasını attı.




Turan Pervanlar çok değer verdiği ve düğününü görmesini çok istediği rahmetli babası merhum Osman Pervanlar’ın orjinal boyutlarında maketini de nikah masasının önüne koydurttu.







Bir ömür mutluluğa “evet” dediler

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada genç çifte mutluluklar dileyerek, “Bu anlamlı günde bu arkadaşlarımızı burada yalnız bırakmayarak törene katılan herkese çok teşekkür ederim. Bir Yomralı olarak bugün burada nikah memurluğu yapmaktan da ayrı bir onur duydum. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’da yanımızda bize burada nikah kyma fırsatı verdi. Kendisinede teşekkür ediyorum. Herkesin huzurunda söz vererek imza atan bu çiftimize huzurlu bir aile olmaları dilegiyle kutluyorum” dedi. Nikah sonunda evlilik cüzdanını Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar yuvayı her zaman ayakta tutacağına inandığı gelin hanıma verdi.





Genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmayan AK parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu Ak parti il ve ilçe yöneticileri, spor, siyaset, çok sayıda iş adamı ve davetlilerle Pervanlar ve Yılmaz aileleri tek tek ilgilendi. Davetliler müzikler eşliğinde dans ederek sabaha kadar eğlendiler.