Saadet Partisi, Trabzon'un Arsin ilçesinde Ramis Sungroğlu'nu belediye başkan adayı olarak gösterdi. Partililer ve Sunguroğlu'nun katıldığı aday tanıtım toplantısında şu ifadelere yer verildi.

Sayın il başkanım , Sayın ilçe başkanım , Saadet partimizin değerli üyeleri, sevgili basın mensubu arkadaşlar ve çok kıymetli hemşerilerim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Hepimizin ortak bir sevdası var… Arsin..
Belediye idaresi ve hizmetlerinin yetersiz olduğu, insanların birbirine taraf yapıldığı, köylü ve şehirli ayırımının olduğu ,birlik ve beraberliğin ortadan kalktığı, sevgi ve saygının olmadığı ,adaletsizlik ve adam kayırmanın ön planda olduğu bir Arsin resmi ile karşı karşıyayız.
Bu tespitlerim ışığında;
Sivil toplum kuruluşları.  Sağduyulu vatandaşlarımız. Adil , eşit ve demokratik bir yönetim özlemi içerisinde olan halkımızın taleplerine daha fazla duyarsız kalamazdım.
Bu bağlamda; Hesaplaşmak yerine barışmak için .Adil ve tarafsız olmak için . Herkese ve her kesime eşit ve tarafsız hizmet etmek için . İnsanlar arasında saygı ve sevgiyi yeniden sağlamak için .

KAVGA ETMEK, CEZALANDIRMAK, ÇATIŞMAK VE YIKMAK İÇİN DEĞİL….
YAPILAN HİZMETLERE TEŞEKKÜR EDİP;
EKSİKLERİ TAMAMLAMAK,
YANLIŞLARI DOĞRUSU İLE DEĞİŞTİRMEK,
KISACASI ARSİN’İ YENİDEN İNŞA ETMEK İÇİN GELİYORUZ….

Yeni bir ekip ve yeni bir yönetim anlayışı ile  31 mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Saaadet Partisi Arsin İlçe Belediye Başkan Adayı olduğumu bütün ilçe halkıma ve kamuoyuna saygıyla duyururum.
Seçmenlerimizin desteğini ve bütün halkımızın duasını bekliyorum. Cenab-ı ALLAH’tan partimize ve halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Ramis SUNGUROĞLU Kimdir

Trabzon Arsin ilçesi Saadet Partimizin 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Arsin Belediye Başkan adayı olarak, 1975 yılından itibaren Arsin Tedaş işletme şefliğinde 6 yıl boyunca işletme müdürlüğü görevini yürütmüş , 1994-2004 yılları arasında 2 dönem Arsin Belediye Başkanlığı görevini yapmış. 2006-2008 yılları arasında ise Fiskobirlik yönetim kurulu as başkanlığı görevini icra etmiş. Bölgemizin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Arsin Organize Sanayi bölgesi mütevelli heyetinde görev yapmış . Halen 2012 yılından beri Arsin Yeşilyalı Kamyoncular KOOP. Başkanlığı görevini yürütmekte olan ,spor ,siyaset ve sivil toplum örgütleri başta olmak üzere bir çok alanda faaliyetlerde bulunmuş ve önümüzdeki 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Saadet partisinden aday olarak Ramis SUNGUROĞLU huzurlarınıza çıkmış bulunmaktadır.