Adaylığını açıkladığı günden bugüne çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sunguroğlu, Arsin’i bir bütün olarak kucaklayarak ilçedeki sorunların çözülmesi noktasında vatandaşın güvenini çoktan kazandı.

KADIN ESNAFIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ
Saadet Partisi Arsin Kadın Kolları Başkanlığı ile birlikte kadın esnafları ziyaret eden Sunguroğlu, bu ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu. Sunguroğlu; “Kadın esnaflarımızın yaşadığı sorunları yakından takip ediyoruz. Gerekli araştırma ve incelemelerimizi tamamladık. Gerek kadın kolları başkanlığımız gerekse bizler sizlerle birlikte bir bütün olarak geçmişte yaşanan sorunların üstesinden kolayca geleceğiz. Bizler yönetime sizlerin işlerinde aksaklık olsun diye değil işlerinizi daha iyi nasıl geliştirip arttırabiliriz diye talibiz. Daha iyi bir yönetimle daha iyi sonuçlara varılır. Bizler bu noktada gerekli donanıma ve ekibe sahibiz. Kadın esnafları hor görüp diklenen, umursamayan bir yönetim anlayışını yıkıp, sizlerle birlikte dik duran bir yönetim anlayışıyla birlik olmaya geliyoruz.” dedi.

MASA BAŞINDA ÇÖZÜM ARAMIYORUZ!
Uzun yıllardır Arsin’in kanayan yarası olan ve hala tedavi edilmeyen pazar yeri alanı sorununu hemen hemen her fırsatta, her platformda dile getirip bu konudaki hassasiyetini dile getiren Sunguroğlu, ilçede Pazar esnafını gezerek yeni Pazar yeri projesi hakkında bilgiler verdi. Açık ve kapalı şekilde Pazar yeri projesi bulunan Sunguroğlu, uzun yıllardır mağdur olan Pazar esnafımızın yüzünü kendilerinin güldüreceğini söyledi. Sunguroğlu, devamında şunları ekledi: “Pazar alanı noktasında çok ciddi sıkıntılar var. Hem buradaki esnafımız sıkıntıları, hem de buraya alışverişe gelen vatandaşımız çok ciddi sorunlar yaşıyor. Bizler masa başında oturarak çözüm aramıyoruz. Sahadayız ve esnafımızla kol kolayız. Sorunu burada birlikte çözeceğiz. Dik duracağımızın sözünü verdik, birlikte başaracağımızın sözünü verdik.”