AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı 13 Kasım 2011 tarihinde gerçekleşen 3. Olağan Kongrenin ardından yenilenen yönetim kurulu ile çalışmalarına başladı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hazırladıkları program kapsamında ilk olarak Trabzon’da bulunan kurum amirlerine ziyarette bulundu.

Göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan teşkilat üyeleri ardından, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Selim Çelenk ve Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Müftüsü Veysel Çakı’yı ziyaret etti.

Başkan Karaoğlu: “Yoğun bir kongre sürecinden çıkan gençlik kolları teşkilatı olarak amacımız; AK Parti’nin Trabzon’daki genç temsilcileri sıfatıyla bizlerden bekleneni ve üzerimize düşen her türlü görevi, rehavete kapılmadan yerine getirmektir. Gençlerin her türlü sorununu ve bu sorunların çözümlerindeki gereksinimleri kurum amirlerimize danışmak ve onlarla istişare etmek bizlerin için faydalı ve oldukça kıymetlidir. Bizleri genç kardeşleri olarak karşılayan ve ağırlayan kurum amirlerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.