61 SAAT HABER SERVİSİ-Berkay Güntekin-AK Parti Trabzon il Başkanlığına Kongrenin ardından tekrardan seçilen il Başkanı Haydar Revi 2019 seçimlerinde AK Parti’nin Trabzon’daki hedeflerini 61saat’e açıkladı.

6 MİLLETVEKİLİ...

Kongre sonrası ziyaretlere başlayacaklarını belirten Haydar Revi geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi 2019’da da Trabzon’da 6 Milletvekili hedeflerini devam ettirdiklerini belirtip "Biz il kongresini yaptıktan sonra milletvekilleri adaylarımızla 6-0’ın önünde poz verdik. Güldüler biraz, alay edenlerde oldu. Ama sonuçta 5-1 durumunada geldik. Tabiki milletvekillerinde 6-0 hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Bunu derken miletimizin tercihine saygı duyarak söylüyoruz.” dedi.

DÜZKÖY VE ŞALPAZARI NE OLACAK?

Belediye seçimlerinde Düzköy ve Şalpazarı’nı kaybeden AK Parti’nin önümüzdeki seçimlerde 18 belediyeyi hedeflediklerini belirten Revi Düzköy ve Şalpazarı’ndan 2019 seçimlerinde beklediği oyu açıkladı. Revi "Bir taraftanda 18 belediyeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile beraber 19 belediyeyi hedefliyoruz. Bizim, Düzköy’e baktığımız zaman oyumuz yüzde 60’larda Şalpazarı’nda ise yüzde 70’lerde. Bizim o ilçe belediye başkanlığını almamamız için hiç bir neden yok. Çalışmalarımızı yapacağız, milletimizin karşısına çıkacağız. Hem projelerimizle, hem yaptıklarımızla hem yapacaklarımızı anlatacağız. Bizi tercih etmeleri için gayret göstereceğiz.Tabi 7 Haziran’da, 1 Kasım’da özellikle sonrasında referandumda bu ilçelerimiz bize yüksek oranda destek verdi. Orada bir eksiklik yapmayıp çalışmalarımızı sürdürürsek oradada belediye başkanlığımızı kazanmamamız için hiç bir neden görmüyorum.” ifadelerini kullandı.

BU BİR GAF!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in yabancı yatırımcılara yönelik ‘Türkiye can ve mal güvenliği yok’ yönündeki sözlerinide değerlendiren Revi "Ülkemizde son çeyrekte yüzde 11 büyüme olurken Türkiye’de yatırım yapılması zemine uygun olmadığını söylemek bilemiyorum, bir gaf olmalı, bir hata olmalı bence başka bir izahı yok. Olacak gibi değil, üzüntü verici bir durum. Bunu bir Trabzon milletvekilinin yapmış olmasıda dahada kötü bir durum. Milletvekillerimizde gerekli açıklamaları yaptılar.” diye konuştu.