Düzenlenen törende konuşan Rizeli işadamı ve İmece Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Zehiroğlu, Mirapark Alışveriş Merkezi’ni farklı bir yatırımla tekrar Karadeniz halkının hizmetine sunacaklarını söyledi. ilk olarak İmece Market’i bünyelerine katmakla başladıklarını belirten Zehiroğlu “İmece, ‘Hizmetimizin farkında olacaksınız’ sloganıyla market anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. Karadeniz’de eşi benzeri olmayan büyüklükte dev bir elektronik market olarak hizmet vermek için çalışmalarımızı tamamladık. Türkiye’de de bu büyüklükte ve bu konsepte elektronik AVM olmadığından bir ilke de imza atacağız. Mirapark yeni konseptiyle yeniden Karadeniz halkıyla buluşacaktır” dedi.

Mirapark AVM Satış ve Yatırım Direktörü Hızır Kureş ise Avrupa’nın önde gelen elektronik perakende firmasını Mirapark’ta hizmete sunacaklarını ifade ederek “Bu ölçekte Karadeniz’de bir markanın olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. İlgili marka ile prensipte anlaşıldı ancak şu an için ismini açıklamak istemiyoruz. Mirapark AVM Türkiye’nin ilk elektronik AVM konsentinde olacak. Ayrıca teras katımızda deniz manzaralı fitness ve pilates salonu ve çocuk oyun merkezi oluşturulacak. Yüzde yüz yerli olan yatırımcılarımızla müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayacağız. Hizmet noktasında Mirapark AVM Trabzon’un en elit ve seçkin AVM’si olacak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun da katılımı ile kurdela kesilerek İmece Market hizmete girdi.