Rize' de görev yapan polis memuru 28 yaşındaki Bayram Öztürk, evinde eşiyle birlikte gördüğü öğretmen komşusu 32 yaşındaki Özkan Şahin'i tabancayla öldürdü.

EVE DÖNÜNCE BİRLİKTE GÖRDÜ

Olay Piriçelebi Mahallesi'nde bu Sabah meydana geldi. Rize Emniyet Müdürlüğü Asakiş Şubesi'nde görevli polis memuru BayramÖ. (28), sabah saatlerinde,  Ziraat mevkisinde Afet konutlarındaki evinden işe gitmek için ayrıldı. Ancak daha sonra geri dönen Bayram Ö. adı açıklanmayan eşini öğretmen komşusu Özkan Ş. (32) birlikte gördü.

BEYLİK TABANCASIYLA VURDU

Sonrasında ikili iddialara göre apartman koridorunda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine beylik silahını çıkaran Bayram Ö. öğretmen komşusu Şahin'i vurarak öldürdü. Şahin'in vücuduna 3 kurşun iaet ederken olay yerinde hayatını kaybetti. Silah seslerinin ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken Bayram Ö. polis arkadaşları tarafında gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayda her iki isminde Trabzonlu olduğu kaydedilirken cinayeti işlediği ileri sürülen polis memunu Bayram Ö.'nin 1 çocuk babası, hayatını kaybeden Şahin’in de evli ve 1 çocuk babası olduğu, eşinin de 7 hamile olduğu öğrenildi. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.