Müzeyyen Restaurant Türkiye’nin en ünlü isimlerini Trabzonlularla buluşturmaya devam ediyor.

Müzik dünyasının güçlü sesi Rubato grubu, Trabzon’da sahne aldığı Müzeyyen Restaurant’da salonu hınca hınç dolduran yüzlerce misafire unutulmaz bir gece yaşattı.

Trabzonspor’un efsane marşlarından ‘Biz dar sokaklarında’yı hep birlikte söyleyen kalabalığa bordo mavi şampiyon Trabzon tezahüratı yaptıran Rubato, hediye edilen formayı ise büyük bir gururla saklayacağını ifade etti.

Rubato, “Trabzonspor bizim canımız. Avrupa’da da ülkemizi o kadar güzel temsil ediyor ki. Kocaman alkışlar Trabzonspor’umuza” ifadelerini kullanırken konuşma sonrasında herkesten alkışlar yükseldi.

Müzeyyen Restaurant Türkiye’nin en ünlü isimlerini Trabzonlularla buluşturmaya devam ediyor

BURAK TONYALI: TRABZON EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

İşletme sahibi Burak Tonyalı, 61 numaralı ismi yazılı forma hediye ettiği ünlü müzik grubu Rubato'nu muhteşem bir performans sergilediğini ifade ederek şunları söyledi: 

"Ülkemizin müzik alanında güçlü seslerini şehrimizde ağırlamak Müzeyen Restaurant olarak bizlere büyük bir gurur veriyor. Trabzon her şeyin olduğu gibi müziğin de sanatında eğlenceninde en iyisini hak ediyor. Usta isimleri şehrimizde ağırıyor olmanın sevinci bir yana bu isimleri yalnız bırakmayan, sanata müziğe eğlenceye emeği kıymet veren Trabzon halkına burada teşekkür etmek gerekiyor."