Trabzon Valisi A.Celil Öz’ün eşi Rukiye Öz, huzurevi sakini hanımefendileri valilik konutunda misafir etti. Misafirlerin ağırlanmasında Öz’e Vali yardımcısı eşi Dilek Yazgan, Ortahisar Kaymakamı eşi Ayşe Şirin, Araklı Kaymakamı eşi Tuğba Işıldak Tezcan ve Köşk Huzurevi müdür yardımcısı Mükerrem Karahasan eşlik etti.

Konutta hoşça vakit geçiren huzurevi sakinleri ile ev sahibi Rukiye Hanım Karadeniz yöresine ait yerel bir tat olan lahana sarması sardı. Sarmalar pişirilerek konuklara gül yaprakları ile ikram edildi.

Bu güzel günde duygularını ifade eden Rukiye Öz “  Hayatın her döneminde deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız, başımızın tacı büyüklerimizi ağırlamak bizim için onurdur. Onlara ne kadar hizmet etsek azdır. Bizi yetiştirip bugünlere getiren büyüklerimizle bugün burada güzel vakit geçirdik. Birlikte sarma sararak, karalâhana için söylenmiş nağmeleri konuştuk.  Geçmişe dönük güzel anılarını ve özlemlerini yâd ettik. Böyle anlam dolu etkinliklerle geçmişe bir nebze olsun dönerek onların mutlu olmalarına vesile olabildiysek ne mutlu bizlere ”dedi.

Böyle güzel bir günde bir arada olmaktan mutlu olduklarını söyleyen huzurevi sakinleri duygularını “ Gerek valimiz gerekse hanımefendi bizleri her zaman ziyaret ediyorlar. Bu kez de bizler Vali konutuna misafir olduk. Çok güzel bir gün geçirdik ve eski güzel günlerimizi andık. Rukiye hanımın içten ev sahipliğinden son derece mutluluk olduk. Kendisine bu güzel gün için teşekkür ederiz” şeklinde ifade ettiler.