Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün eşi Rukiye Öz, önümüzdeki Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla Trabzon Köşk Huzurevi’nde kalan anneleri ziyaret etti.

            Bayan Öz’e Garnizon Komutanının eşi Aynur Kocaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısının eşi Aynur Kul, Adalet Komisyonu Başkanının eşi Gülşen Başkaya, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanının eşi Gülseren Soylu, Araklı Kaymakamının eşi Tuğba Tezcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kadir Er, Trabzon Köşk Huzurevi Müdürü Mehmet Kamil Yıldırım, sosyolog Esengül Kibar eşlik etti.

            Bayan Öz ve beraberindekiler, Huzurevinde kalan annelerin ellerini öpüp onlara gül takdim ederek Anneler Günü’nü kutladılar. Onlarla uzun uzun sohbet ettiler. Dertlerini, sıkıntılarını dinlediler. İhtiyaçları ve isteklerini sorarak, gönüllerini aldılar. Evlerinde kendi elleriyle yaptıkları pasta ve börek türündeki yiyecekleri onlarla paylaştılar.

            Ziyarette Huzurevi’nde kalan annelere bir de sürpriz vardı. Araklı Kaymakamının müzik öğretmeni olan eşi Tuğba Tezcan burada söylediği birbirinden güzel türkülerle Huzurevi sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı. Bu sırada bazı annelerin de bayan Tezcan’a eşlik ettiği gözlenirken, bazıları da duygusal anlar yaşadı.  

            Kendilerine yapılan bu anlamlı jestten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden anneler ise, bu önemli günün arefesinde kendilerini yalnız bırakmayan Valimizin eşi Rukiye Öz’e ve beraberindeki ziyaretçilere teşekkür ettiler. Bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasını istediler.