Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden sürücü Mehmet Kazdal'ın Rize Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı görevini yürüttüğü, Hasan Uzun'un ise Saadet Partisi Rize İl Başkanı olduğu öğrenildi.



Kaza, Yomra ilçesi Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Rize istikametine seyir halinde olan Mehmet Kazdal yönetimindeki 53 DP 156 plakalı lüks otomobil, yağan yağmur sonucu kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucu otomobilde sıkışan Hasan Uzun (53) ve Mustafa Azber (45) Trabzon Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkartılırken yaralılardan Hasan Uzun, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Mustafa Azber ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.



Kazada hayatını kaybeden sürücü Mehmet Kazdal'ın Rize Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı görevini yürüttüğü, Hasan Uzun'un ise Saadet Partisi Rize İl Başkanı olduğu öğrenildi.





Öte yandan dün de Trabzon'un Of İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetmişti. Trabzon'da son 2 gündür meydana gelen trafik kazalarında toplamda 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Kazaların aşırı yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana geldiği kaydediliyor. Bu noktada Emniyet Yetkilileri vatandaşları daha dikkatli olmaları ve yavaş getmeleri konusunda uyardı.