61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında Kurt, referandumda Saadet Partisi'nin 'Hayır' oyu vereceğini açıkladı.

''BİZİ BİR BATAKLIĞIN İÇİNE ÇEKEBİLİR''

Kurt açıklamalarına şu şekilde devam etti;
Türkiye 2 ay sonra yapılacak bir referanduma hazırlanıyor. Referendum hazırlıkları sürerken, bir taraftan da önemli gelişmeler yaşanıyor. Sizlerin de dikkatini çekmiştir, ülkemize son günlerde ABD ve batılı müttefiklerinden önemli ziyaretler yapıldı. Terör tehdidine yönelik oeprasyonun amacı değişirse, bu durum, içte ve dışta harekata verilen desteği azaltmakta kalmaz, bizi bir bataklığın içine çekebilir.

''YENİ ENVER PAŞALARA TAHAMÜLÜMÜZ YOK''

Almanların Osmanlı Devletini 'Enverland' olarak tanımlaması herkesin hafızasındadır. Enver Paşa'nın itirası, yüz binin üzerindeki askerimizi soğuğa ve ölüme mahkum ederken, bu karar tek adamın kararı değil miydi?  Kimse bu millete yeni Sarıkamışlar yaşatamaz.

EVET - HAYIR MESELESİ

ABD ve batılı müttefikleri, tek adam rejimlerine her zaman sıcak bakmıştır. Çünkü bir milletin temsilcilerinden oluşan Parlemento yerine tek adamı ikna ettikleri takdirdeistedikleri her şeyi yaptırmışlardır. İşte bu nedenle referandumda 'hayır' oyu verecekleri Siyonistlerle, Batılılarla aynı kefeye koyan AKP'lilere sesleniyorum. Sonuç 'Evet çıkıp tek adamın yönettiği bir ülke mi 'hayır' çıkık milletin yönettiği bir ülke mi bu dış güçlerin daha çok işine gelir? İşte halkımız referandumda 'evet' ve 'hayır' arasında bir tercih yaparken, aynı zamanda tek kişi üzerinden koca bir ülkenin kaderinin yazılmasına da 'HAyır' diyecektir. Bundan zerre miktarı şüphemiz yoktur''