61 SAAT HABER SERVİSİ

SİYASİ PARTİLERE ALTERNATİF BİR PARTİ DEĞİLDİR!
Kurt  “Türkiye’de siyasi hayatımızda faaliyet gösteren bütün partilere ve mensuplarına saygımız vardır. Ancak şunu belirtmek isterim ki; Saadet Partisi bir siyasi parti hareketinden çok daha fazla bir mana ifade etmektedir.  Saadet Partisi siyasi partilere alternatif bir parti değildir. Saadet Partisi insanımıza ve bütün insanlığa dünya ve ahiret saadetini amaçlayan bir medeniyet hareketidir.”

İMKANLAR DAHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK
“Önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıktık ve ağır sanayi olmadan bir ülkenin kalkınamayacağını söyledik. Zaman içerisinde koalisyon hükümetlerinde ve merhum hocamızın başbakan olduğu 1996-97 Refah-Yol hükümetinde bu söylediklerimizi imkanlar dahilinde gerçekleştirdik. Hem Manevi hem de maddi kalkınmayı birlikte hedef aldık ve bunu başardık.”

MİLLİ GÖRÜŞ OLMADAN OLMAZ
“Milli Görüşçü belediyelerle halkımıza belediyeciliğin gerçek manada nasıl yapılması gerektiğinin dersini uygulamalı bir şekilde verdik. Milli görüş olmadan bende yaparım diyenlerin zaman içerisinde düştükleri durumları üzülerek görmekteyiz.”

NOKSANLAR TAMAMLANDI
“Hem yerelde hem de genelde yeniden Milli Görüş zihniyetinin hâkim olması için, Saadet Partimizin göz bebeği niteliğinde olan Trabzon teşkilatlarımız, yapması gerekenleri, yüksek ideallere ulaşmak için yerine getirmektedir. Bu bakımdan 2017 yılı içerisinde 18 ilçemizde Kongrelerimizi gerçekleştirerek kadrolarımızı yeniledik ve takviyelerle noksanlarımızı tamamlamış olduk.”
“Şimdi, 12 Kasım Pazar günü saat 13.30’da, 19Mayıs Kapalı Spor Salonunda,  genel başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun da iştirak edeceği 7. Olağan il kongremizi yapacağız.  Kongre öncesinde genel başkanımızı 1.000 araçlık konvoyla havalimanında karşılayarak şehir turu yaptıracağız. Genel başkanımız için hazırladığımız otobüsle Trabzon halkınız selamlayacak. Kongreden sonra da bütün MİLKO genel başkanlarının katılımı ile Müftü Camii yanındaki MİLKO hizmet binamızın açılışını yapacağız. “

BU ÜLKEDE HAKİM KILACAĞIZ
“Bu çalışmalardan sonra önümüzdeki 2018 yılını insanımızın ve bütün insanlığın saadet dönemini yaşaması gerektiğini halkımıza anlatacağımız plan ve çalışmaları gerçekleştireceğiz.2019 yılı malumunuz seçim yılı. Önce yerel yönetimlerde sonra da genel de Milli Görüş anlayışını yeniden bu ülkede hakim kılacağız. Yeniden halka kapıları sonunu kadar açık, şeffaf ve sosyal belediyeciliğin ne olduğunu halkımıza göstereceğiz.  “Halka hizmet Hakka ibadettir” ve “ Rüşveti alan da verende lanetlenmiştir” anlayışı temel ilkemiz olacaktır. Genel de de, şahsiyetli dış politika ile gerçek manada sözü dinlenir lider ülke olmanın şartlarını yerine getirerek D-8 İslam Birliği projemizi hayata geçireceğiz. Faizci kapitalist rant ekonomisini terk ederek, üretime dayalı sanayileşmiş ekonomi modeli ile kalkınmamızı en hızlı bir şekilde gerçekleştirmiş olacağız.”

ANADOLU’NUN KAPILARINI AÇAN…
“Anlatmaya çalıştığım aslında hepimizin özlemini ve hasretini yoğun bir şekilde yaşadığımız şeyler. Herkes inancında hür olsun, herkes adil paylaşımdan istifade ederek hak ettiği gelire ulaşsın, adalet herkese eşit uygulansın, milli eğitim meselesi halledilmiş olsun, hastanenler insana müşteri gibi bakmasın, kuruluş amacı önce sağlık olduğunu unutmasın,  gençler iş ve eş kaygısı içerisinde yaşamasın, anne babalar endişe içinde yaşamasın, Türkiye gerçek manada lider ülke olsun, maddi ve manevi  kalkınmamızı başarmış olalım. Hep bunları istiyoruz, herkes te istiyor. Biz bu sözleri hamasi siyaset olsun diye söylemiyoruz. Sözlerimin başlarken Saadet Partisinin bir medeniyet hareketi olduğunu söyledim. Bu medeniyet Anadolu’nun kapılarını açan Alparslan’ın, İstanbul’u ve Trabzon’u fetheden Fatihin medeniyet yoludur. Başka bir yol da yoktur. AB kapılarında medeniyet arayanların hem kendisinin hem de peşinden sürüklediklerinin sonu hüsran olacaktır.”

KONGREYE HERKESİ BEKLİYORUM
“Biz yüksek idealler için siyaset yapacak, inancı için fedakârlık gösterecek bir zihniyetin mensuplarıyız. İnsanımız ve insanlığın kurtuluşu yolunda bizimle bu idealleri paylaşacak herkesi birlikte siyaset yapmaya davet ediyorum.  Bu vesile ile bütün Trabzonlu hemşerilerimi 12 Kasım 2017 Pazar günü 19 Mayıs Kapalı Spor salonunda saat 13.30’da yapacağımız il kongremize bekliyorum.”

BENİ DELEGELERE EMANET ETTİ!
Kongre öncesi aday olup olmayacağı sorularına cevap veren Kurt “Ben milli görüş davasının neferiyim emredilen yerde ne gerekiyorsa onu yapıyorum bizde kimse o görevi talep etmez. Genel merkez beni delegelere emanet etmiştir.” ifadelerini kullandı.